• CL
  • U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Itak Sport  Hokejska Zveza Slovenije   Warrior

Naši se iz Celja vračajo s točko

Oceni ta prispevek
(2 glasov)

V sredo so naši člani, po krajšem premoru, odpotovali na gostovanje v Celje, kjer jih je čakal derbi 17. kroga lige IHL, kateri je hkrati štel tudi za točke DP.

 

HK ECE Celje: HK Slavija Junior 2:1 OT (0:0,1:1:,0:0,1:0)


Več kot očitno je dobro spočiti nasprotnik bil tokrat bolj pripravljen na prihod naše ekipe, katera je v zadnjem dvoboju bila uspešnejša. Tekma je potekala tekoče z le malo prekinitvamii in izključitvami. V drugi tretjini je obema ekipama uspelo priti do zadetka. Naši so povedli v 23. minuti, ko je po podaji Enesa Goršeta in Nika Humarja je zadel Andraž Čampa. Vodstvo jim je uspelo držati do 36. minute, ko je domačim le uspelo izenačiti. Po zadetku tem zadetku se je igra vrnila v prvotni tempo, ko ste obe ekipi jalovo poiskušali pri svojih zaključkih. Očitno sta obe ekipi želeli tekmo odločati v podaljšku.
Nekoliko hitrejša igra v podaljšku je le dobila le pridih derbija. Naši so v tem delu napravili kar dva prekrška za izključitev, vendar druga napaka, katera je naše stala izključitev igralca v igri 3:3, je pomenila številčno prednost Celjanov 4 proti 3, kjer pa so nasprotniki prišli do drugega zadetka in s tem konca tekme. 


V soboto sledi gostovanje v Kranju za naslednje točke v DP tekmovanju. Tekma je na sporedu 19:15.

Nazadnje urejano 23.12.2018 13:59