• U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Erste Sparkasse  Hokejska Zveza Slovenije   Steklarna Hrastnik

Hk Slavija Junior z novo pridobitvijo

Oceni ta prispevek
(9 glasov)

S ponosom vas obveščamo, da od začetka meseca februarja vse naše selekcije že pridno koristijo našo novo vadbeno pridobitev, katero je klub skupaj z našimi starši uspeli urediti v "mini" telovadnico, katera bo omogočala našim otrokom še boljše pogoje za razvoj.

 

Ker naša Dvorana Zalog na žalost v tem trenutku še ne zagotavlja vseh potrebnih pogojev za ustrezen razvoj mladih hokejistov v vrhunskega športnika, skuša klub omenjeno problematiko reševati po svojih zmožnostih. V preteklosti smo uspeli pridobiti dva kontejnerja, katera sta postavljena pred dvorano in opremljena s klopmi, ter klimatskimi napravami, omogočata bivanje skoraj 30 igralcem naših mlajših selekcij. Pred leti je klub, na drugi strani dvorane, čez Hladilniško cesto, uspel urediti lično pisarno, katera povsem zadostuje potrebam kluba. Poleg pisarne smo kasneje uspeli urediti tudi skladiščni prostor, z manjšo pralnico in kopalnico, kateri je namenjen predvsem hranjenju in vzdrževanju klubske opreme in pripomočkov. Poleg tega smo uspeli urediti tudi manjši fitnes center z ustrezno pripadajočo opremo (uteži, različna vadbena sredstva, pripomočki, pomagala...), katerega naši igralci koristijo za trening moči, s svojo bogato opremo (velik TV ekran) pa omogoča tudi možnost podajanja teoretičnih vsebin večji skupini, in sicer z ogledi različnih posnetkov tekem, treningov, predstavitev... Zunanji del, kateri je ustrezno zavarovan z zaščitno ograjo, je klub z asfaltiranjem okoli 130m2 površine, pridobil dodatne kapacitete za vadbo na suhem, ter to dodatno preuredil v strelski poligon z ustrezno podlago, kateri omogoča igralcem piljenje tehnike strela ter tehnike vodenje paka.

Najnovejši objekt, skoraj 80m2, velik prostor poleg fitnes studia, pa bo omogočal vadbo v vseh vremenskih pogojih za različne potrebe. Prostor je za potrebe vadbe že ustrezno opremljen s klimatskimi napravami, položena pa je tudi ustrezna podlaga, katero uporabljajo tudi vrhunski fitnes centri, katera najpomembneje, omogoča varno vadbo. Do končne podobe je potrebno opraviti še nekaj manjših lepotnih popravkov, vendar že sedaj je prostor več kot dosegel svoj namen.

K ureditvi omenjenih objektov, prostorov in zunanjih površin pa so velik delež s svojo pomočjo prispevali tudi starši naših igralcev, sponzorji in donatorji, za kar smo jim v klubu iskreno hvaležni. Hk Slavija Junior bi se na tem mestu še posebej zahvalila Mateju Bukovcu, oz podjetju Buki s.p., podjetju Vaillant ter podjetju Keramtrade d.o.o., ki so znatno prispevali k prenovi najnovejše mini telovadnice.

Nazadnje urejano 28.2.2017 11:17