• U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Erste Sparkasse  Hokejska Zveza Slovenije   Klemen Transport

U20 z lepo bero točk pretekli vikend

Oceni ta prispevek
(1 glas)

Zadnje obdobje v posteljo prikovalo precej ljudi, prizaneslo pa ni niti našim igralcem, kateri so bili primorani izpustiti tekme svojih selekcij v zadnjih dneh. Vseeno pa so tisti, ki so vseeno nastopili, v tem primeru odgovorno in pogumno prevzeli breme na svoja pleča in kljub temu prikazali lepe predstave. 

 

U20

Hk Slavija Junior - OKANAGAN Academy 3:2 PS (1:0, 1:0, 0:2, 0:0)

HK TRIGLAV - Hk Slavija Junior 3:0 (1:0, 1:0, 1:0)

VASAS - Hk Slavija Junior 1:2 (0:0, 0:2, 1:0)

V izredno napornem ritmu treh tekem, so naši fantje, kljub odsotnosti precejšnega števila ključnih igralcev, uspeli v treh tekmah iztisniti maksimum in proti renomiranim nasprotnikom dosegli kar dve zmagi(Okanagan in VASAS). Na pomoč je v tem primeru priskočilo precej mlajših igralcev, kateri so dobro izkoristili svoje priložnosti, dodano vrednost pa je prinesel tudi novi, izkušeni branilec Luka Zorko, kateri je v petek okrepil našo ekipo in s svojimi potezami na in ob ledu vlival svojim novim soigralcem potrebno samozavest in bo v zaključku lige EBYSL zagotovo velika okrepitev.

U18

Hk Slavija Junior - HK Olimpija 2:5 (1:3, 1:1, 1:1)

Ponovno nepazljiv začetek je botroval, da so naši mladinci že od 1. minute zaostajali za nasprotnikom iz Tivolija, kateri je bil pred tekmo odločen prednost na lestvici pred Slavijo junior še povečati. Kljub hitremu izenačenju naših, so izkušeni gostje ponovno odgovorili v 6. minuti, ter v 14. minuti še ob uspešni igri z igralcem več.  V drugem delu ponovno hiter zadetek, vendar se naši kljub zaostanku treh zadetkov niso predajali. Vse bolj odločno so delovali, tokrat maloštevilčni Slavijaši, kateri so celo nekoliko prevzeli pobudo in v 33. minuti, ob igri z igralcem več izid znižali. V zadnjem delu smo pričakovali še nekoliko pogumnejšo igro, vendar so gostje dobro kontrolirali igro in našim, precej utrujenim fantom niso dopustili zadetka priključka. Nova priložnost za znižanje rezultata se je ponudila v 56. minuti, ko so ob izključitvi gostujočega branilca, poskušali ob igri brez vratarja torej 6:4. Kljub nekaj lepim priložnostim za zadetek, so Zmaji preko celega igrišča zadeli nebranjena vrata za končnih 5:2.

U16

HK Triglav - Hk Slavija Junior 5:9 (2:6, 2:1, 1:2)

Po uvodnem vodstvu gostiteljev so naši v 8. minuti "eksplodirali" in v dveh minutah dosegli kar 4 zadetke! Domači so sicer takoj znižali, vendar so naši v 17. in 18. minuti dosegli še dva zadetka. Kljub visokem vodstvu se Kranjčani niso predajali in takoj na začetku z dvema hitrima zadetkoma prepolovili prednost naših, kateri so kljub 8. minutam kazni v drugi tretjini dobro kontrolirali igro in v 33. minuti ponovno ušli na+3. Zadnji del se je tako ponovno začel po željah Slavijašev, saj so po 20 sekundah, celo z igralcem manj dosegli 8 zadetek. Na enak način so bili uspešni v 49. minuti za visoko vodstvo 4:9, kar je gostiteljem, ki so do konca dosegli še peti zadetek, vzelo voljo po morebitnem preobratu.

U14

Team ZAGREB - Hk Slavija Junior 8:3

Po visokem porazu v zadnji tekmi teh dveh nasprotnikov, so se naš,i proti trenutno vodilni ekipi prvenstva, kljub odsotnosti nekaterih pomembnih igralcev, prikazali v precej boljši luči, tokrat na gostovanju v Zagrebu. S pogumno igro so poskušali parirati gostiteljem, kateri so na koncu le dosegli osem zadetkov, vendar so naši lahko Zagreb zapustili dvignjenih glav.

U12

HD Jesenice - Hk Slavija Junior 3:1 (1:0. 1:0 1:1)

Gostovanje naših mlajših dečkov na Jesenicah so bolje pričeli domači, ki so v v prvem delu bili nekoliko boljši in nekoliko več ogrožali našega vratarja, ki je bil v tem obdobju enkrat premagan. Drugi del so naši odigrali odločneje v želji po izenačenju, si pripravili nekaj 100% priložnosti, vendar edini zadetek v 2. tretjini pa so ponovno dosegli domačini.  Zadnjo tretjino so naši začeli še bolje kot drugo in v 34. minuti dosegli prvi zadetek za znižanje domačega vodstva. Kljub temu, da so več streljali proti domačim vratom, jim nikakor ni uspelo izenačiti. So pa Železarji, v 43. minuti s tretjim zadetkom potrdili svojo osmo zmago.

Nazadnje urejano 17.1.2017 09:36