• U20
  • U18
  • U16
  • U14
  • U12
Hidroinženiring  
Jub  
Mestna občina Ljubljana  Erste Sparkasse  Hokejska Zveza Slovenije   Klemen Transport

Pregled tedna

Oceni ta prispevek
(3 glasov)

Z vstopom v novo leto in po krajšem premoru zaradi novoletnih praznikov, so naše selekcije nadaljevale z nastopi v različnih tekmovanjih. Proata je bila le naša selekcija U18, katera bo svojo tekmo odigrala v sredo v Kranju, proti tamkajšnji ekipi Triglava.

 

U20

Hk Slavija Junior - Vienna Capitals 1:4 (0:0, 0:3, 1:1)

Ekipa U20 je v ligi EBYSL po pogumni predstavi sicer izgubila z daleč najboljšo ekipo lige, avstrijsko ekipo Vienna Capitals, vendar bila kljub odsotnosti nosilcev igre, do zaključka tekme v igri za preobrat. Po odločni in izenačeni prvi tretjini, so v drugi odigrali nekoliko neprevidno, kar so izkušeni gostje izkoristili s kar tremi zadetki. V zadnjem delu naši niso popuščali ter izid uspeli znižati, vendar v zadnjih poskusih ob igri brez vratarja, prejeli še četrti zadetek za končnih 1:4. Naše sedaj čaka peklenski vikend, saj imajo kar tri tekme zaporedoma. V petek v Zalogu gostujejo igralci avstrijske hokejske akademije Okanagan iz St. Poltna, sledita pa še sobotno gostovanje v Kranju, ter nedeljsko v oddaljeno Budimpešto k ekipi VASAS.

U16

Hk Slavija Junior - TEAM ZG 7:1 (2:0, 2:1, 3:0)

Naši kadeti so odločno pričeli srečanje proti nasprotniku iz Zagreba, kateri je v zadnji medsebojni tekmi v zagrebškemu Domu Sportova, zanesljivo ugnal naše fante. Kljub temu, da so naši igrali dobro, so gostje ves čas prežali na naše napake in bili precej nevarni okoli našega vratarja, kateri je poskrbel za potrebno mirnost v obrambi, kar so naši napadalci izkoriščali tudi v napadu in na koncu zasluženo slavili s 7:1.

U14

Hk Slavija Junior - ECE Celje 5:0 b.b.

Ekipa celja je v Zalog pripotovala zgolj z 9 igralci in vratarjem, kar pa sodnika v skladu s pravili, nista dopustila za uraden začetek tekme. Kljub temu sta ekipi odigrali prijateljsko srečanje, tekma pa je registrirana z rezultatom 5:0 v korist Slavije junior. Naše dečke čaka v četrtek že nova tekma in sicer težko gostovanje pri mariborskih Lisjakih, kateri na lestvici kotirajo višje kot naši.

U12

Hk Slavija Junior - HK Triglav 7:1 (2:0, 3:0, 3:1)

Naši Mlajši dečki so agresivno pričeli prvo tekmo v novem letu, in očitno dobro izkoristili dragocene izkušnje iz prednovoletnega turnirja v Trenčinu na Slovaškem. V zanimivi tekmi so bili predvsem učinkovitejši in odločnejši od gostov iz Kranja, kateri so uspeli našo obrambo premagati le enkrat. 

Malčki U10+U8

V nedeljo smo v Zalogu lahko ponovno uživali v predstavah naši najmlajših, kateri so lahko prikazali svoje sposobnosti in jih primerjali z vrstniki iz MK Bleda ter kranjskega Triglava. Tokrat smo nastopili z dvema ekipama U10, ter kar tremi ekipami U8, ter prvič ponudili možnost sodelovanja tudi igralcem, kateri so šele pred kratkim pričeli s treniranjem v našem klubu. Vsi so z odnosom na ledu upravičili trenerjevo zaupanje in se že veselimo prihajajočih turnirjev, to nedeljo v Tivoliju in prihodnjo nedeljo v Kranju!

 

 

 

Nazadnje urejano 12.1.2017 09:45